Site-ul

I LOVE RIO este un portal cu o filozofie unică, care acoperă structura socială, culturală și istorică a frumosul oras Rio de Janeiro, Brazilia.


Trecutul orașului, prezent și potențialul sunt prezentate într-o lumină și mod jucaus, făcându-le accesibile și atractive pentru rezidenți, vizitatori și publicul de la distanță. Un obiectiv inițial, pozitive și expansiv ajută cititorii să înțeleagă și să se angajeze în mod semnificativ cu misterele si magia culturii carioca. Site-ul urmează o structură prietenoasă, ușor de utilizat, intuitiv, și vizual plăcut prezentarea articole privind turismul, cultura, muzica, gastronomie, stil de viață, viața de noapte, moda, sport, afaceri, istorie, Niterói și mai multe orașe din întreaga de stat Rio de Janeiro. Textele sunt completate de fotografii uimitoare de cea mai buna calitate, iar fiecare prezentare vitrine Rio cu o profunzime și claritate panoramic.


Fotografii Rio de Janeiro

FILOSOFIA


Cu aproximativ 25.000 de pagini de conținut, I LOVE RIO oferă o nouă interpretare turist-cultural - În plus față de prezentarea unor informatii utile pentru vizitatori cât și pentru turiști, portalul este conceput pentru a arata modul in care fiecare aspect cultural de la Rio de Janeiro a venit să se dezvolte, explicând modul în care aceste locuri afectează viața și tradițiile locuitorilor din Rio , și de producție artistică și culturală din Rio.

I LOVE RIO prezintă proiecte și inițiative legate de conservarea naturii, conservarea mediului, și armonizarea acestuia cu dezvoltarea regională - în plus față de furnizarea legături directe la diferite instituții responsabile de aceste activități și proiecte. Portalul pune accentul pe scară largă respectul pentru natură, și importanța protecției mediului mai presus de toate.

Parte din I LOVE RIO este dedicat pentru a 16 orase unice în statul Rio de Janeiro - pentru fiecare dintre aceste orașe site-ului subliniază istoria, natura, evenimente culturale locale, opțiunile de cazare și masă; vizează creșterea interesului turiștilor internaționale pentru întregul stat din Rio de Janeiro, pe lângă capitala.


Uita-te la un 90 de secunde video despre I LOVE RIO