Distribuire

Publicitate site-ului este determinata de trei principii:, distribuirea gratuită sau de distribuție a sponsorizat vizate și distribuirea creatoare de conținut și oferte aferente.


Există diverse I LOVE RIO produse, dintre care unele sunt libere de la punctul de consum și distribuție, ceea ce înseamnă că clienții nu trebuie să plătească nimic pentru a citi conținutul istoric și cultural bogat și informativ, și distribuitorii nu trebuie să plătească pentru a avea site-ul la dispoziția lor ca un produs oferit clienților.


Fotografii Rio de Janeiro

VIZIBILITATE GLOBAL


Parte a strategiei de I LOVE RIO distribuție include planuri adaptate și dezvoltări de parteneriat de branduri si produse, pentru a divulga cultură și imaginea din Rio de Janeiro atât la nivel național și la nivel global.

În timp ce portalul atinge vizibilitatea si brand international de conștientizare prin conținut gratuit și unic prezentate în peste 50 de limbi, ofertele locale Carioca ajunge adânc în Brazilia, prin intermediul unei game largi de produse de consum.

Dezvoltarea în comun a conținutului turistic și cultural prin publicații online și hârtie, împreună cu produsele reprezentând cultura Carioca, construit pe unul pe altul extinderea multi-produs brand awareness.


Conținut editorial adaptat asociat cu un brand identitate vizuala unificata in toate liniile de produse, este utilizat pentru a explica și promova toate ofertele în timp ce încadrarea lor în istorie și cultură Carioca.


Se întinde de la gastronomie la albume foto, de la cosmetice la echipament sportiv, I LOVE RIO se angajează să divulgarea unele dintre bijuteriile din Cidade Maravilhosa in moduri tot mai ample, inovatoare și creative.