Publicitate & Sponsorizare

O gamă largă de parteneriate sponsorizarea și publicitatea sunt disponibile, de la bannere simple pentru a completa textual fotografică și conținutul site-ului, pentru a mai multe pagini articole de fond. Alte opțiuni includ o jumătate de pagină, o pagină întreagă și dublu-pagină afișează, precum și un unice și inovatoare combinatii de publicitate.

Rio de Janeiro logo-uri1

 


Ani de dăruire profesională a dus la portalul I LOVE RIO, o lucrare care descoperă Rio de Janeiro, oraș și de stat, prin mii de pagini de informatii turistice, culturale, istorice, și sociale, împreună cu mii de fotografii exclusive ale standardului artistic majoră .


 Rio de Janeiro logo-uri2

 


Structura si design inovator portalului, niciodată făcut înainte de orice alt oras din lume, este bogat în conținut, care este ușor de utilizat, rezultând într-un produs de cel mai înalt nivel și valoare pentru o gamă largă de cititori internationale.


Rio de Janeiro logo-uri3

 


Utilizatorii pot accesa cu ușurință capitole prin intermediul calculatoarelor și tablete, apreciind o filozofie unică de prezentare și design în cazul în care logo-ul, mesajul și adresa de web "I LOVE RIO" este divulgate în mai mult de 50 de limbi.


 

Rio de Janeiro logo-uri4

 


Prezentat în limba engleză, și în mod direct Google-traductibil în mai multe limbi de cititor, portalul este orientată în primul rând spre utilizatori internaționale, ceea ce face site-ul un instrument valoros pentru prezentarea globală de branduri naționale și multinaționale din regiuni și piețe.


 

Rio de Janeiro logo-uri5

 


Bazat pe o filozofie de publicitate exclusive, portalul oferă spațiu pentru un număr select de sponsori și participanți. Un brand Partner este în mod clar afișate pe fiecare din sutele de pagini de conținut și imagini ale unui capitol sponsorizat.


 

Rio de Janeiro logo-uri6

 


Publicitate Rata variază, de asemenea, în funcție de nivelul sponsorului de implicare pozitivă în procesul de mediu la nivel mondial, văzând că unul dintre obiectivele I LOVE RIO dă distincție celor care fac o diferență în lume.


 

Rio de Janeiro logo-uri7

 


Sponsori care împărtășesc I LOVE RIO viziunea lui, și să sprijine dezvoltarea economică durabilă sau contribuții sociale pozitive, beneficiază de tarife speciale și atenție. I LOVE RIO: bun pentru toată lumea.