Sport

Cariocas place Sport - de la fotbal la zborul cu parapanta, și totul în între. Fiecare plajă, pădure și corp de apă de la Rio de Janeiro atestă faptul că Cariocas sunt în mijlocul unei durabil iubire-aventură cu sport și de fitness.


I LOVE RIO explorează reconstituiri sportive ale munților, plajele, marea și aerul, furnizarea de consultanță și sfaturi despre cum să se implice, precum și povești fascinante și sfaturi utile. Sportului profesionist și populare sunt acoperite alături de tendințele moderne, cum ar fi moale-căptușeală și paddle stand-up, precum și informații cu privire la drumeții, cursuri, echipele locale, săli de sport și evenimente competitive.


Fotografii Rio de Janeiro

Cea Mai Diversă Urban Sala de Sport într Lume


Fiind un oraș însorit binecuvântată de un climat cald, Rio de Janeiro este locul perfect pentru a dezvolta o cultură sport solid, ca oamenii sunt atrași în stradă de temperatura optima. Sunny Days, căldură, și orizonturi albastru a creat o cultură intens în aer liber, în cazul în care activități sportive și joacă un rol important în viața de zi cu zi în oraș.


Plaje pentru înot, păduri pentru drumeții, și munți de alpinism face din Rio de Janeiro una dintre cele mai mari, cele mai amuzante, cele mai diverse săli de sport, în aer liber din lume. Evenimente sportive din oraș sunt locul ideal pentru Cariocas a combina pasiunea lor pentru sport cu predilecție lor pentru socializare și spectacol grandios.


Oameni de toate vârstele se adună de-a lungul malul multe plaje, zi și noapte, jucând tot felul de sporturi - surf, plaja fotbal, volei, volei picior, gimnastica, jogging, și chiar cântărește-ridicare, pentru a numi doar câteva. Tinerii invata fotbal toate de-a lungul plajelor, in timp ce bătrânii se bucură de sali de gimnastica si exercitii fizice gratuite în clase amabilitatea prefectura orașului.

Apele albastre energiza în timpul zilei, și fascina la apus de soare - bun venit mereu surferi, granițele corpului, înotători și scafandri. Nisipurile albe ale o sută de maluri simt ca atunci când joacă volei de catifea, volei pe plajă, fresca minge, fotbal pe plajă, și Rio tot timpul favorit sport "altinha."

Pădurile verzi urbane sunt acasa, la cascade frumoase, lacuri mici, și trasee care trec prin unele dintre cele mai bogate ecosisteme de pe pământ - bogate de floră, faună, și colțuri de neuitat de pădure tropicală Atlantic. Lacuri și lagune reflectă orizontul, și sunt prezentate de căi făcute doar pentru ciclism, patinaj, jogging, și să fie difuzate - cu nici un alt deși decât momentul în sine.

Dealuri stâncoase invita rock alpiniști pentru a câștiga puncte de vedere privilegiul de a peisaje uimitoare, insule, și perspectivele unice ale orașului de mai jos. Peaks atât de deschis și de înaltă pentru a da senzatia de zbor - la excursioniști, sau curajos care sari și atârnă alunecare lângă păsări tropicale care dețin cerul din Rio.


Ca un spațiu public și democratic, plajele din Rio sunt locul ideal pentru oameni din toate mediile sociale și abilitățile de a veni împreună și să se bucure recreative sportive. Ezită să stea pur și simplu și bucurați-vă de razele soarelui, cele mai multe Cariocas opta pentru o implicare mai activă și mobile cu împrejurimile lor și s-au adaptat și dezvoltat o serie de sporturi diferite, care sunt perfecte pentru terenul de nisip.


Un sport care este jucat pe aproape fiecare plaja din Rio, indiferent de dimensiune și demografice, este "Futebol de Areia," sau fotbal pe plajă. La plaje mai mari, cum ar fi "Praia do Flamengo," și în zone ale zona de vest de la Rio, există plase și porțiuni de nisip dedicate recreere. Altinha, sau "nivel ridicat puțin," este un joc în care Fotbal este trecut în aer între cercurile de jucători, folosind picioarele, viței, genunchi, umeri si cap. Regula de Aur - care mingea rămâne aer legat în orice moment - dă sportul numele său.

Un alt sport celebru este Volei și terenuri pot fi găsite căptușeală malul mării, la aproape toate plajele din oraș, în cazul în care profesioniști și amatori vin să-și etaleze și perfecționa talentele lor.

Există, de asemenea o gama larga de pe bază de apă de sport, care Cariocas și turisti se inghesuie spre țărmurile Rio pentru. Înotători se adună în grupuri pentru înoată în masă și concursuri, în timp ce surferi și corp-granițele ia la brute apele, curate ale cartierului Barra da Tijuca, și mai departe la apropiere Recreio -, precum și plajele modă din raioanele de Copacabana, Ipanema și Leblon.

În momentul de față, Stand Up Paddle-este recreere de apă la modă în Rio: un sport care implică în picioare pe o placă în timp ce utilizați o paletă să alunece prin valuri. Activitatea oferă exercițiu liniștit însoțite de vederi unice ale peisajului natural, ușor de a practica și, de asemenea, plăcută pe lacuri și lagune.

Nu mai este asociat cu cultura macho și rebel al anilor '70 și anii '80, standard, Surf rămâne încă o parte importantă a contraculturii Rio - și a crescut un text mare din cauza plajele superbe înghițit de oraș. Grupuri de navigare locale dedice timp și eforturile de a crea concursuri pentru a aduce împreună campioni naționali și internaționali surf-a lungul plaje celebre Rio.


Plajele reprezintă una dintre principalele atractie turistica Rio, iar localnicii face mare uz de ele. Cu toate acestea, fotbal are cea mai mare următoarele în general, Carioca Sport Cultura - adânc înrădăcinate în mințile oamenilor, acesta a ajuns sa fie o parte din viața de zi cu zi. Este de departe cel mai apreciat sport în Brazilia, și Rio de Janeiro nu este o excepție.


Fotbal are caracteristica speciala de a depăși diferențele sociale, și poate fi jucat doar despre oriunde - poate motivul pentru care a devenit atât de popular în întreaga lume așa cum a făcut. De fapt, în favelas fel de mult ca în suburbii de lux, principalele evenimente sportive gravitează în jurul ei.

Fotbal a fost o parte importantă a culturii braziliene de la migrarea de la Anglia în 1894. De asemenea, o parte din motivul pentru popularitate si prevalenta de sport este faptul că este foarte accesibil, și poate fi jucat pe o gamă largă de terenuri. Cariocas poate fi văzut finisare abilitățile lor cu mingea din oraș, de la plajele sale cu nisip pentru căile de lichidare de favelas.

Rio este acasa, la unele dintre cele mai bine-cunoscute și sprijinit echipele de fotbal din Brazilia, ale căror jocuri sunt găzduite la iconic stadion Maracanã pe tot parcursul anului.

Există mai multe campionate care Cariocas urmează, care deține alianțe pasionati cu diferite echipe. De "Campeonato Carioca de Futebol," sau Carioca Campionatul de fotbal, este competiția de stat Rio de Janeiro, care a existat sub o formă sau alta, deoarece 1906. echipele cele mai populare și de succes sunt Flamengo, Botafogo, Fluminense și Vasco.

Cel mai important Cupei Naționale se numește "Campeonato Brasileiro," sau Campionatul brazilian, cunoscută popular ca "Brasileirão", care a fost creat în 1959 și are patru divizii. De "Copa do Brasil", sau brazilian Cupa, a fost fondată în 1989, și are un număr mai mare de echipe, reprezentând o secțiune transversală mai mare de state din țară. Campioni de ambele aceste competiții naționale sunt garantate un loc în "Copa Libertadores da America", sau Liberty Cupa Americii.

Varianta plaja fotbal rămâne deosebit de popular, cu orașul servind ca o culise frumos la mai multe concursuri internaționale.


Topografie și peisaj minunat divers Rio se pretează la o gamă largă de activități sportive. Pădurile și munții oferă mari oportunități pentru drumeții, alpinism si de anduranta de sport.


De-a lungul parcuri, mai ales cu privire la "Aterro do Flamengo," sau Flamengo Park, mase de alergatori, pietoni strâns-cablu, greutate-lifters, skateri și bicicliști se adună pentru a flexa muschii lor și sudoare departe de stressul zilei. Ruleaza competitive sunt organizate în mod regulat peste oraș pentru a reuni pături largi de entuziaști de fitness.

Capoeira este o forma de arta si sport care combină luptă, dans, muzică și joc și se efectuează la incantarea și percuție. Acesta a fost creat în secolul al 16-lea de către sclavi braziliene de patrimoniu din Africa, ca o modalitate de mascare tehnici de luptă, ascunzându-le în mișcări de dans. La sfârșitul anului 2014, a fost dat statutul de ONU patrimoniului cultural.

Sali de gimnastica si cluburi sportive private abundă, oferind o gama larga de echipamente si clase pentru a satisface orice gust de fitness. Orașul în sine promoveaza un stil de viata activ la rezidenților săi, prin campanii de publicitate subliniind valoarea Rio ca un instrument pretios pentru a rămâne sănătoși.

Zeci de săli de sport publice pentru persoanele în vârstă sunt plasate în oraș în mai multe parcuri, grădini, și chiar de-a lungul plajelor: guvernul a investit în inițiativele din domeniul sănătății și sportive de succes pentru a îmbunătăți de fitness a populației sale, înființarea săli de sport în aer liber gratuite și greutățile corporale în parcuri și comunități, pentru a încuraja și a extinde accesul la sala de fitness practica de agrement.


Rio de Janeiro este un oraș mare, se extinde printr-o suprafata de peste 4400 km pătrați, construit chiar lângă plajă, cu multe lagune, și alături de dealuri fabuloase, păduri, și formațiuni stâncoase - Deci, nu e de mirare că mersul pe bicicleta este atât de mult apreciat printre cariocas, iar statul a construit mai mult de 360 de kilometri de trasee de biciclete urbane, multe dintre care traversează unele dintre punctele de vedere cele mai ravnite din oraș și zonele înconjurătoare.


Ca unele sporturi sunt, de asemenea, o mare pentru a viziona, ele devin evenimente importante turistice - volei, yachting, motor de curse, arte martiale, jujitsu, și capoeira atrage întotdeauna atenția Cariocas și vizitatori deopotrivă.


Astăzi, Rio de Janeiro este considerat unul dintre capitalele sportive din lume - gazda la lionesses concurenței sportive internaționale, precum și furnizarea de teren fertil pentru un flux nesfârșit de evenimente și activități.


Pentru a recunoaște angajamentul Rio de sport și de fitness, orașul a găzduit de neuitat la Cupa Mondială din 2014 și a fost ales ca scena pentru Jocurile extrem de prestigiu Olimpice de 2016. Orașul găzduiește anual Rio Sport Show, un târg de echipamente sportive, servicii, sali de gimnastica si cluburi.

În 2015, statul a găzduit o serie de evenimente sportive pentru a comemora Rio de anul 450 de existență, inclusiv ruleaza lungi, și oportunitatea de a experimenta 14 evenimente diferite sportive și de agrement din malul mării între districtele Leme și Recreio dos Bandeirantes.

În fiecare an, orașul găzduiește, de asemenea, la Campionatul Mondial de Capoeira, care beneficiază de participarea șaptesprezece țări. Concursul oferă artiștilor Capoeira posibilitatea de a prezenta talentele lor la un public mai larg, și de a primi foarte căutat recunoaștere internațională.

De "Desafio da Paz" (Challenge Păcii) sunt evenimente sportive care au loc în backstreets de favelas cele mai ilustre din Rio, găzduite de Grupo Cultural Afroreggae de renume mondial (grup cultural Afroreggae).


Desafio da Paz a devenit o parte a calendarului drag orașului sportiv, gazduieste o varietate de evenimente în comunitati din intreaga zona metropolitana. Stă la baza proiectului este dorinta de a promova pacea și fructe culturale și sportive care un mediu social liniștit oferă.


O recreere populară sportiv care își are originea în favelas este zbor de zmeu. Rezidenți tineri și bătrâni au petrecut ani perfecționarea arta de a construi zmee și desfășurare a concursurilor de pe cer.

Rio de Janeiro este însorită și caldă, primitoare natural de a merge afară și practica sporturi - o invitație orașul se extinde la nivel mondial pentru toți cei care doresc să joace.