Statul Rio de Janeiro

Recunoscând importanța și relația sinergică dintre capitală și zeci de orașe care dot statul, I LOVE RIO oferă-ochi de deschidere informații despre orașe, districte și comunități care se află în afara celebra capitala statului.


Toate crapaturile si colturi ale statului sunt explorate în exercitarea de pietre culturale, gastronomice și sociale ascunse. Site-ul explorează dezvoltarea istorică și peisaje frumoase de multe regiuni unice, dezvaluind rolul important pe care îl joacă în fiecare tesatura general al statului.


Fotografii Rio de Janeiro

Colonial Istorie și Natură Spectaculos


Din cauza de televiziune, filme și reviste de călătorie mulți călători au o idee de ceea ce orașul celebră în întreaga lume de la Rio de Janeiro este de aproximativ: statuia inconfundabil al lui Hristos Mântuitorul a fost una dintre reprezentările cele mai reprezentative sau de la Rio și Brazilia pentru aproape un lea. Samba, fotbal, plaje, și sărbători carnaval Rio au fost în mass-media de zeci de ani.

Dincolo de ceea ce este deja celebru, există mult mai mult de a cunoaște și de experiență în zonele limitrofe - o regiune care este încă în mare măsură necunoscută în afara Brazilia. Rio, ca orasul este mai frecvent menționată, se află în statul cu acelasi nume, statul Rio de Janeiro - casa la o multitudine de repere naturale și culturale, plaje frumoase, munți, și rezervații naturale verzi.

Există 26 de state federale din Brazilia, 27 în total cu Districtul Federal de capitala țării Brasilia. Statul de Rio de Janeiro se învecinează cu statele din Minas Gerais, Espírito Santo, São Paulo, și până la Oceanul Atlantic.


Din jurul capitalei, fiecare regiune a statului Rio de Janeiro este acasa, la o varietate de locuri de mare interes turistic și cultural. În timp ce unele regiuni sunt acasa, la insule nedescoperite și plaje secrete, alte regiuni prezenta tradiții seculare și arhitectura coloniala. Alte părți ale statului sunt ridicate în munți sau înconjurat de păduri, și în timp ce toate diferite, toate regiunile din statul oferă ospitalitate brazilian inconfundabil.


Statul de Rio de Janeiro este împărțită în opt regiuni - Região Metropolitana, Região Serrana, Região Norte Fluminense, Região Sul Fluminense, Região Noroeste Fluminense, Região das Baixadas Litorâneas, Região Médio Paraíba și superba Região Costa Verde.

Situat în Região Metropolitana, Niterói stă în Golful Guanabara chiar vizavi de orașul Rio de Janeiro, cu o distanță de aproximativ 10 km între cele două. Niterói este acasa, la o varietate bogată de atracții culturale și naturale, dintre care unele sunt cu adevărat spectaculoase, ușor accesibil de la oraș Rio de Janeiro și nu trebuie ratat. Fondată de araribóia, un șef-Tupi Guarani care a contribuit portughezii resping invadatorii francezi, acesta este singurul oraș brazilian a fost stabilit de către un lider local.

Mai departe de oraș Rio de Janeiro, regiunile cel mai mare interes turistic din statul sunt bogate-insulă Costa Verde (Coasta de verde), al Região das Baixadas Litorâneas, de asemenea, cunoscut sub numele de Costa do Sol (Coasta Soarelui) acasă la plaje și lacuri, și Região Serrana (regiuni montane), în interiorul statului, acasă verzi dealuri, munti, și păduri.

Numele Costa Verde reflectă pădurilor sale abundente în timp ce Costa do Sol a fost numit astfel pentru că din multe plaje de clasă mondială din regiune. Coasta verde este acasa, la destinații reper, cum ar fi Ilha Grande, Paraty, și Angra dos Reis, cu frumoase parcuri de stat ecologic, cum ar fi Parque Nacional da Serra da Bocaina. Costa Verde afișează multe elemente ale frumusetea naturii brazilian în contrast puternic cu fiecare parte, având pe de o parte ocean și cu care se confruntă în mod direct, munți incredibil luxuriante împădurite.

Angra dos Reis este renumit pentru plajele sale frumoase și numeroase insule care piper apele cristaline, de la idile plaja pustie la zonele sofisticate de dezvoltare. Cel mai renumit si a sarbatorit dintre acestea este Ilha Grande, sau "Insula Mare", în cazul în care plajele pitorești întâlnesc pădure luxuriantă Atlantic și baruri stabilite înapoi, restaurante și cafenele. Vizitatorii se pot bucura de barca și iahtul excursii în jurul regiunii și să respecte viața marină diversă. In Angra dos Reis se atractii includ centrul istoric, casele coloniale, mănăstiri, biserici și restaurante fermecătoare.

Eleganta Orașul colonial de Paraty este o experiență de călătorie în timp: cu peste 400 de ani de istorie și arhitectură frumoasă amplasat în străzile sale pietruite, este acasa, la unele dintre cele mai curate plaje și idilică în stat, inclusiv Trindade Beach și Sono Beach cu ape limpezi ca cristalul ideal pentru înot și snorkeling. Există, de asemenea cascade incantatoare o distanță mică de orașul principal.


Costa do Sol, cu cele peste 100 de kilometri de plaje, este, de asemenea, cunoscut sub numele de Região dos Lagos, sau regiune a lacurilor, după multe lacuri și lagune găsit acolo. Aici, pașnică Cabo Frio, retrasă Arraial do Cabo, vreodată chic Buzios, și de capital navigarea Brazilia a Saquarema sunt doar câteva din multele locuri de mare, oferind plaje fenomenale, priveliști pitorești, și localuri de noapte fantastic.


Cunoscut sub numele de capital de Brazilia a surf, Saquarema este de aproximativ 100 km de Rio de Janeiro. Această regiune a fost inițial locuită de triburi indigene Tamoio de pescari, care specializate în moluște, ușor de a găsi cauza geografia acestei litoral. Aici, există 60 km de coastă de a explora, și 12 plaje pentru navigarea entuziaști de a alege de la.

Araruama este cel mai mare oraș din Região dos Lagos, acasa, la comerțul vibrant, un rol expansiune în viața statului, și lacul Araruama famoust, un ideal lagună pentru windsurfing. De asemenea, în Araruama este Beuatiful și încă secrete Seca Praia, un Long Beach cu nisip alb în ce mai popular printre cei care se bucură de plaje nedezvoltate, naturale și încă mai doresc să rămână aproape de oraș Rio de Janeiro.

Cabo Frio, situat la aproximativ două ore din localitatea Rio de Janeiro, este renumit pentru plajele sale ocean, dune de nisip alb și semnificativă istoric fort "Forte de São Matheus". Ea are un grup de insule populară pentru cei atrași de curiozități și farmecele sate mici de pescuit în cazul în care se poate cumpăra o gamă largă de fructe de mare delicioase, precum și se angajează în bine iubit-trecut-timp de pescuit amator sau profesionist. Cabo Frio este, de asemenea, una dintre cele mai importante orase pentru Plaja de moda din țară.

Rio das Ostras are o fâșie lungă de coastă curate, calm, format din 15 de plaje feeric, ideal pentru surferi. Vizitatorii se bucură de gamă largă de baruri, restaurante și chioșcuri care oferă preparate din bucătăria locală delicioase, precum și lagune, parcuri și rezervații care sunt bogate in fauna si flora. Orașul primește, de asemenea, un festival de jazz anual sărbătorit.

Arraial do Cabo oferă unele dintre cele mai bune locuri de scufundare din Brazilia, cu o multime de bărci de scufundări a pleca pentru plajele ideal pentru ghidate aventuri subacvatice de pescuit surf. Reserva Extrativista Marinha de Arraial do Cabo (extractive Marine Reserve din Arraial do Cabo) este o zonă ecologică uimitoare din regiune, populată de comunități tradiționale de pescuit.

Făcut celebru de la 70, prin actriță franceză Brigitte Bardot, un hotspot must-vizita si loc de joaca pentru bine cu toc este celebrul Armação dos Buzios, numit în mod normal doar "Búzios". Cu plaje frumoase și viață de noapte minunată este orasul plaja la modă a zilei, atragerea o gamă largă de Cariocas și vizitatori internaționale pentru a litoralului său pitoresc. Bâzâitul și elegant viața de noapte oferă un sortiment eclectic de baruri, restaurante și cluburi de luare Búzios locatia ideala pentru o evadare plin de farmec.

Macaé este unul dintre cartierele cele mai prospere din Rio de Janeiro, care primesc un nivel ridicat de turismul de afaceri ca urmare a industriei de petrol offshore. Găzduiește conferința bienală Brazilia Offshore pentru petrol și gaze, care reunește aproximativ 800 de expozanți. Orasul are, de asemenea, zone de o mare frumusețe naturală, inclusiv plajele, parcurile naționale, insulele, lagunele de coastă, munți, cascade și faunei sălbatice sanctuare.


Região Serrana, este o casa de munte în zona de istoric important oraș de Petrópolis, la un capital de punct de Brazilia, și fermecător Nova Friburgo. Região Serrana oferă călătorilor măreția munților Serra dos Órgãos, și datorită climei moderate, acest domeniu atrage mulți vizitatori pe tot parcursul anului.


Petrópolis, una dintre cele mai populare și uimitoare locatiile montane din Rio de stat, și se endearingly denumit "Imperial City", deoarece monarhul Dom Pedro al II-lea se casa lui a făcut. Acesta este înconjurat de luxuriantă Atlantic Pădure și impulsuri cu arta, muzica, dans, cultură și tradiție.

Teresópolis, amplasat pe vârful unui munte gamă magnific, este frecventat de aer proaspăt rece și parcuri naturale frumoase, plin cu flora, fauna și diverse izvoare. O ambarcațiune dulce, îmbrăcăminte și piața gastronomia are loc și în fiecare week-end.

Nova Friburgo, încadrată de Pădurea Atlantic, oferă o gamă largă de excursii și călătoriile de a experimenta cascade, munți, cursuri de apă și rezervele de mediu. De asemenea, este bine iubit pentru sale Pousadas de înaltă calitate, restaurante și gastronomie - inclusiv topite și raclettes, brânză de capră, cookie-uri și ciocolată de casă.

Cachoeiras de macacu este numit în onoarea de multe cascade frumoase (cachoeiras) din regiune, și a câștigat orașul titlul de "oraș de sănătate-stațiune" ". Acest loc unic este situat în Região Serrana, la mai puțin de 90 km de la capitală. Un oraș cu cuvântul "cascade" în numele său evocă imagini și senzații de pace și liniște.

Situat în "valea de cafea", orașul de munte armonioasă a Miguel Pereira se află la o altitudine de 618m, și este înconjurat de munții luxuriante verzi de interior Brazilia. Miguel Pereira are un nivel echilibrat și de înaltă oxigen, dându-i un climat minunat pe tot parcursul anului. Renumit pentru climatul său delicios, acest oraș a fost declarată stațiune climaterica, iar acum este considerat oficial ca cel mai bun climat treilea din lume, al 2-lea cel mai bun din Brazilia, iar cele mai bune din statul Rio de Janeiro.


De-a lungul Rio de Janeiro de stat, pădurile tropicale și sub-tropicale Atlantica Mata sunt teeming cu biodiversitatea. Speciile sale reprezentative de floră și faună face Região Serrana una dintre cele mai diverse de pe planeta.


Pentru cei care vin la Rio de Janeiro și doresc să experimenteze o parte suplimentară a regiunii, există multe destinațiile din jur oferă o gamă de atracții și ușor accesibil pentru un tur de o zi sau pentru un week-end.

Locații mai puțin cunoscute, cum ar fi Rio das Ostras și cascade de cachoeiras de macacu sunt locuri minunate pentru a vizita și sunt din ce în ce mai multe și mai popular, cu atât vizitatori braziliene și internaționale deopotrivă.

Industria turistică Rio este în continuă evoluție și este o componentă fundamentală a dezvoltării fructuoase și durabilă a statului. Există un număr semnificativ de companii dedicate călători în jurul statului, dintre care unele oferă excursii aventuroase, în timp ce altele se concentreze asupra naturii și educația ecologică sau high-end plajă răsfăț. Pentru a se asigura că funcțiile industria turistică într-un mod co-operativ și eficient, multe instituții publice supraveghea infrastructurii de afaceri importante pentru a facilita interacțiunea dintre întreprinderi și pentru a promova expunerea.