Turism

Turism Informații și consiliere pe unele dintre cele mai bune excursii, excursii, drumeții, și bijuterii puțin cunoscute în jurul orașului sunt stabilite goale vizitatorilor orașului. I LOVE RIO aduce sfaturi detaliate și specializate cu privire la modul de a se bucura cel mai bine diversele peisaje - munți, plaje, parcuri, și mai mult. De oportunitatea foto perfecta, la cel mai bun mod de a petrece o zi ploioasă de la Rio, precum și clase și excursii.


Repere celebre fel de mult ca comori minore și practic necunoscute sunt descoperite și prezentate. Informații detaliate cu privire la modul de a ajunge la orice parte din Rio, unde să găsiți cele mai bune ghiduri, este oferit de-a lungul Portalului.


Fotografii Rio de Janeiro

PATRIMONIULUI MONDIAL SITE


Faimoasa pentru plajele sale, carnaval, și statuia iconic lui Cristos Răscumpărătorul, Rio de Janeiro este un oras bogat de istorie, cultură, tradiții, și natura care depășesc ceea ce este cunoscut. Maluri superbe, munti, cascade monolit, păduri urbane neatinse, insule, și chiar lacuri pot fi găsite toate în interiorul granițelor orașului Rio.


Forturi militare, biserici frumoase, muzee, clădiri istorice, și centre culturale împrăștiate peste cartiere profund diferite de la un altul, spune povestea unui oraș atât de bogată în suflet așa cum este în frumusețe, și să ofere un plus de fascinant la natura spectaculoasă Rio.


Numit de către UNESCO patrimoniu mondial și site-ul de patrimoniu în 2012, instituția a acordat titlul de Rio de Janeiro în semn de recunoaștere a modului de exceptie setările naturale ale orașului, fuziona cu peisajul urban, și în semn de recunoaștere a frumuseții sale diverse și excepționale.

Ca urmare a subliniind mai multe repere locale, cum ar fi statuia Hristos, plaja Copacabana, grădinile botanice, Pădurea Tijuca, și forturi militare, UNESCO a recunoscut, de asemenea, sursa de inspiratie artistica in curs de desfasurare care Rio de Janeiro furnizate muzicieni, peisagisti, și artiști-a lungul anilor .


Cele mai cunoscute repere din Rio sunt statuia lui Hristos Mântuitorul, și Sugar Loaf - simboluri iconice din Rio de Janeiro pentru aproape un secol. Cu toate acestea, orașul dispune de multe alte atractii care, deși nu la fel de faimos, poate fi la fel de neuitat.


Icon World of Rio de Janeiro, 30 de metri de mare statuie Hristos stă pe Muntele Corcovado, în Parcul Național Tijuca Forest. Vizitatorii pot ajunge la statuia prin lifturi panoramice și vizita capela stabilit la baza monumentului.

Vizavi de statuia, chiar pe deschiderea de Guanabara Bay, și ridicarea de aproape 400 de metri de mare, munte Sugar Loaf este una dintre viziunile semnatura de Rio de Janeiro. Această formare minunat stâncoasă ofera tuturor vizitatorilor posibilitatea unor vederi magnifice și experiențe. Excursioniștii pot fi explorate înălțimi sale monolitice și vizitatorii pot călători prin telecabina dreptul la partea de sus a muntelui, pentru unul dintre punctele de vedere cele mai incredibile din continent, inclusiv punctele de vedere aeriene ale orașului Niterói, Hristos plaja Răscumpărătorul și Copacabana - un alt mare punct de reper în oraș.

Una dintre cele mai vizitate plaje din lume, plaja Copacabana este acasa, la o ofertă largă de restaurante, baruri, magazine, buticuri de moda, teatre, galerii și spectacole - cu principala atractie aici fiind oceanul albastru clar și toate activitățile pe care le permite , cum ar fi sporturi nautice și de plajă, jogging, ciclism, sau pur și simplu de relaxare pe nisipul fin și se bucură de vederi.

In apropiere, Ipanema este centrul universului Deluxe Rio - iubit de poeți, muzicieni și milioane de vizitatori, acest cartier este acasa, la una dintre cele mai bune plaje urbane din lume și locul de unele dintre cele mai renumite și plin de farmec magazine, buticuri și galerii din țară. Este un loc minunat pentru a vă bucura de vedere, cum ar fi muntele Morro Dois Irmãos, apele turcoaz și frumoase retrag plajă.

Situat într-una din zonele de la Rio mai accesibile și turistice, muntele Morro Dois Irmãos nu este de multe ori a vizitat, dar ofera o priveliste deosebita a districtele Ipanema și Leblon în timp ce, direct vizavi de ea, insulele Cagarras pentru a face o mare jumătate tur de o zi și oferă o vedere unică a orașului. Acest arhipelag, situat la doar câțiva kilometri de plaja Ipanema, este un loc grozav pentru a vizita în căutarea de o întâlnire strânsă cu natura și biodiversitatea Brazilia. Ca un refugiu animale sălbatice, multe specii de animale marine, de la apa sau aerul, poate fi vazut aici.


Astăzi, peste 1,6 milioane de oameni viziteaza Rio anual, și în timp ce turismul la Rio de Janeiro a prosperat timp de peste o sută de ani ceea ce a atras vizitatori în oraș evoluat dramatic. Inițial, Sugar Loaf nu a fost accesibil prin cablu masina, statuia Hristos nu exista pe munte Corcovado, și plajele au fost observate ca fiind periculos și folosite doar pentru băi terapeutice. Lucrurile s-au schimbat sigur - dar, încă multe locuri minunate rămâne practic neexplorate de vizitatori de astăzi.


Oamenii din întreaga lume sunt atrași și fermecat de amestec unic de plaje, munți, parcuri, cultura și stilul de viață, toate din care au furnizat inspiratie pentru multe forme de artă, literatură, poezie și muzică.

Muzee, galerii și teatre sunt înconjurate de un peisaj deosebit de dramatică în cazul în care natura se întâlnește metropola urbane și ingeniozitatea izbitoare de favelas. Gama de pensiuni și apartamente efectua vizite cât mai confortabilă și distractiv, in timp ce o varietate de opțiuni de transport permite vizitatorilor mai multe moduri simple de a descoperi și experimenta orașul.


Din varful muntilor Rio se poate lua în vederi magnifice ale urbanism din jur și captura interacțiune sale textură - între munți și mare, păduri și oraș, de înaltă creștere glamour și favelas întins - într-un mod care este greu de a vizualiza de la sol.


Sugar Loaf, Corcovado și Dois Irmãos sunt printre cele mai sarbatorit de aceste pante, în timp ce Pedra de Gávea oferă o excursie ceva mai intens, cu vedere la fel de oprire.

Parcul National Tijuca este una dintre cele mai mari păduri urbane din lume, situat foarte aproape de inima de la Rio. Bogat de dealuri stâncoase și munți mici, oferă drumeții de-a lungul antrenante fisuri abrupte și trasee ascunse, care permite pauze se bucura de o cascadă sau pentru a admira fauna exotice, viță de vie junglă, jutting formațiuni de rocă și a faunei sălbatice endemice. Din vârfuri muntoase de vizitatorii pot vedea marea amploarea și vastitatea pădurii, și să ia în comanda panorame ale orașului de mai jos.

Rio are o abundenta de exceptie de mari întinderi verzi, inclusiv parcuri ale orașului, păduri și parcuri de stat. De-a lungul coastei între Botafogo și Centro este o întindere verde luxuriant numit "Parque do Flamengo," sau Flamengo Park. Copaci mari, exotice linia calea unde oamenii pot fi găsite difuzate, exercitarea, patinaj, bicicleta, mersul pe jos sau doar de relaxare.

Pentru falnic copaci și specii exotice, de "Jardim Botanico" sau Gradina Botanica, este locatia ideala. Creat în 1808 de către familia regală în principal pentru cultivarea plantelor terapeutice și medicale, grădină și sere joacă acum gazda o selecție impresionant variată de plante - condimente orientale, cum ar fi vanilie si scortisoara, legume din Portugalia și Guyana, și plante, copaci și cactuși din toate colțurile lumii.

A "Parque Natural Municipal de Marapendi" sau Marapendi Parcul Municipal, accesibil prin zona de vest a Rio, oferă vizitatorilor cu o serie de activități, inclusiv drumeții, picnic și zbenguială în joacă. De "Lagoa de Marapendi" sau Marapendi Lagoon, situat în cartierul de Barra da Tijuca este bogat în vederi pitorești, ape limpezi și o serie de pasari si animale salbatice. Vizitatorii se pot bucura, de asemenea, o excursie cu barca de-a lungul lacului pitoresc.

Cel mai renumit laguna din oraș este "Lagoa Rodrigo de Freitas," de asemenea, cunoscut sub numele de "inima Rio de Janeiro." Acest lac placid este un loc minunat pentru a vă bucura de punctele de vedere ale orașului, precum și să-și exercite și să practice tot felul de sporturi acvatice și terestre. De la canotaj, ciclism a, drumetii, jogging sau practicarea yoga și scăldat de soare, calea înconjoară laguna oferă multe opțiuni pentru a vă relaxa și de a lucra afară, se bucură de zilele de obicei proaspete și luminoase de la Rio.


Ca un memento prețios al bogat istorie, cultura, și evoluția Rio de Janeiro, un număr de forturi militare îmbogăți malurile și orizontul orașului, precum și zeci de biserici și monumente împrăștiate prin zeci de raioane.


Catedrala iconic și cu adevărat unic de São Sebastião do Rio de Janeiro este o casa foarte moderna si uluitoare construcție la credința poporului Carioca și mii de vizitatori care găsesc în designul său magic, recompensele secrete ale artei și lumina soarelui. Faimos pentru forma conică și arta sticla pictata in ferestrele care merge de la podea la tavan care formează o cruce, aceasta bijuterie a arhitecturii este situat în centrul financiar al orașului, unde a deschis usile pentru lume, în 70 lui. Cu camera permanent pentru 20.000 de oameni, poate fi ușor inventat ca fiind unul dintre cele mai mari temple din America de Sud.

Nu departe, între plajele din Copacabana și Arpoador află Copacabana Fort, cu care se confruntă cu curaj Oceanul Atlantic. Construit in 1914, acest buncăr armat păzită maluri Rio până dezactivat pentru apărare de coastă în 1987, dar vizitatorii pot admira în continuare puterea de zidurile sale și tunurile Krupp că apărat. In zilele noastre este folosit ca Muzeul de Istorie Armatei și oferă vizitatorilor observarea frumoase plaje și întregul golf, ca locația sa a fost ales strategic pentru a supraveghea zona cu 360 ° viziune.

Frumos și semnificativ istoric "Parque Lage" la marginea districtului de Jardim Botânico este un punct de reper istoric cheie din momentul de colonizare brazilian, și acasă la o grădină frumoasă. Palatul la vedere prezintă frumusețea sofisticată a arhitecturii începutul secolului al 19-lea, alături de artă contemporană de la "Escola de Arte Visuais", Școala de Arte Vizuale.


Rio de Janeiro a fost apreciat de-a lungul ultimelor decenii pentru contribuția sa la lumea artistică. Acest lucru se datorează, în parte investițiile publice în galerii și expoziții din oraș. De "Museu de Arte do Rio", sau Muzeul de Arta Rio, a fost inaugurat în 2013, și găzduiește expoziții și evenimente încântătoare pe tot parcursul anului. De "Muzeul de Arte Moderna", sau Muzeul de Arta Moderna, precum și "Centrul Cultural Banco do Brasil", sau Banca Centrul Cultural Brazilia, programa, de asemenea, expoziții recunoscute pe plan internațional pe tot parcursul anului.


Un alt aspect al repertoriul cultural Rio este teatrul său, și aprecierea pe scară largă a artelor spectacolului. De "Teatro Municipal", sau Teatrul Municipal ", este una dintre clădirile cele mai izbitoare din oraș. Construit în stil baroc în 1909, ea prezintă în primul rând concerte clasice, opere și balete, precum și unele teatru muzical.


Viata de noapte din Rio este în întregime unic și acceptarea - primitoare în ori oamenii săi de toate gusturile, fundaluri și orientări. Acesta este umplut cu pasiune pentru viata, fericire, muzica vibrantă, un spectru de culori, și sclipici.


Renumit pentru arcele albe care marchează intrarea în cartierul boem Rio, și acasă la măsurile viu gresie care urca la aproape de Santa Teresa, Lapa este ca nici un alt loc din lume. Standuri colorate vânzare cocktail-uri, bere și piper alimente stradă aleilor, în timp ce drumurile sunt căptușite cu bare proiectare muzica vibrantă, tradițională, cum ar fi Samba, Forró și Funk.

Unități elegant și sofisticate pot fi găsite în raioanele Copacabana, Ipanema si Leblon, în timp ce baruri și piețe piper fiecare cartier, abuzz cu muzica fericit și țăcănitul din locuitorii din Rio.


Ca industria de cazare la prețuri accesibile și-a extins în Rio, proprietarii au lucrat neobosit pentru a face unitățile lor, ca fermecător și unic posibil. Ei tind să creeze o ambianță interesant, îmbunătățită prin comunalitatea de bare comune, sufragerii și bucătării.


Există, de asemenea un număr semnificativ de locuri de cazare de lux disponibile în oraș. Unele dintre plushest hoteluri pot fi găsite în raioanele de modă Copacabana, Ipanema si Leblon, oferind oaspeților cu preparate gastronomice, piscine, baruri, saune și servicii de masaj.

Punct de reper Copacabana Palace este în partea de sus a listei America de Sud de hoteluri de 5 stele, si este cu siguranta un trebuie să vezi în Rio de Janeiro. A deschis portile pentru turisti din toate colturile lumii în 1923, iar de atunci a depus unele dintre cele mai bogate și cele mai renumite vizitatorii din capitala Carioca, cum ar fi Marilyn Monroe, Lady Diana și Luciano Pavarotti, pentru a numi doar câteva.

Pentru cei care vizitează Rio de afaceri, există multe hoteluri elegante din cartierul comercial și modern în curs de dezvoltare a orașului, Barra de Tijuca. Există, de asemenea opțiuni de agreabile și necostisitoare de hotel presărate în jurul centrul orașului, și districtele care o înconjoară, cum ar fi Catete, Flamengo, și Lapa.

O altă opțiune este plăcută de închiriere apartament. Odată cu sosirea mai multor intreprinderi de succes on-line, a existat un val fără precedent în acest tip de holidaying. Călători posibilitatea de a selecta lor de origine departe de casa de închirierea camere complet decorate și confortabile în apartamente și case.


Transport public runda Rio de Janeiro face orice parte a orașului ușor accesibil. O vizită la Rio autentic nu ar fi completă fără a lua o plimbare pe unul dintre autobuzele fast-de echitatie. Alternativ, metroul este rapid și de încredere și participă cele mai populare cartiere turistice din oraș.


Închirierea o bicicletă poate fi o opțiune foarte plăcută, în special într-o zi însorită. Există căi excelente de biciclete de-a lungul principalelor întinde de plaja din Leblon, Ipanema, Copacabana, Leme, Botafogo și Flamengo. În mod similar, căile care înconjoară Rodrigo de Freitas Laguna, sunt ideale pentru o plimbare încântătoare și pitoresc de biciclete.

Fie că este vorba o plimbare rapid fără trafic din oraș, sau o excursie vizitare a obiectivelor turistice care este în magazin, taxiuri convenționale și plimbari moto-taxi sunt unele dintre cele mai eficiente și înveselitor modalități de a obține în jurul orașului.

Iahturi și elicoptere oferă, de asemenea, modalități de interesante de a experimenta apele de smarald Rio și insule pitorești și de a lua vederi frumoase și unice panoramice urbanism. Rio are una dintre cele mai respirație-luarea și topografii unice de orice oraș din lume - munți, plaje, păduri și clădiri înalte contopesc într-unul pe altul într-un mod fascinant, oferind vizitatorilor vederi impresionante de la aproape orice unghi, și nu mai bine decât de sus.