Modă

I LOVE RIO prezintă modul cel mai izbitor și contemporan pentru bărbați și femei în Rio de Janeiro, oferind o perspectiva asupra celor mai recente tendințe în haine de la locul de muncă, părțile, sport, agremente de zi cu zi și de plajă.


Dezvoltarea istorică a tendințelor internaționale și naționale de stil este dat un aspect-in pentru a furniza cititorilor cu un sentiment de semnificația socială și politică a forma de arta. De la halate și costume pentru bikini și Slip, un podium de idei de stil sunt ambalate și livrate la cititorii pentru a le ajuta revigora garderoba lor și să înțeleagă estetic Carioca.


Fotografii Rio de Janeiro

STIL PENTRU MINTEA CREATOARE


Durata de viață vibrant din Rio de Janeiro, este strâns legată de stilul său de moda intens, deoarece este una dintre limbile pe care orașul le folosește pentru a-și exprima personalitatea. Oamenii din Rio au inclus o parte din căldura și frumusețea mediului și caracterul lor în modul în care se prezintă, ceea ce face extrem de estetic lor influent în lumea modei internaționale.


Toate cele bune, designeri si case de moda cel mai proeminent se găsesc în acest loc cultural, dar brandurile autohtone să ia coroana - panorama locală bucurie aglomerat cu designeri irezistibile care dau tendintele propria voce.


Cariocas au un aspect foarte distinct, caracterizat printr-o slăbiciune pentru culoare, strălucire și ludic. Moda în oraș astăzi este rezultatul creativității locale și influențe din toate colturile lumii si recreate și adaptate la caldura si deschiderea a naturii a orașului și a locuitorilor săi.

Modele vii, platforme și elemente de turcoaz lucra perfect în mâinile acestui Plaza pentru tropical prêt-a-porter: Rio stabilește propriile standarde, și compară doar la sine. O utilizare foarte unic de tonuri, texturi prime si stralucitoare, precum si forme geometrice sau trufaș da un fler inconfundabil de piste, în moda, precum și pe plajă.


Până la începutul secolului 20 moda brazilian a fost determinată aproape în întregime de tendințele europene, ceea ce însemna că hainele rareori adaptate la climatul tropical. În aceste decenii timpurii stiluri internaționale au fost conduse de designeri francezi, care au eliberat femeile de la corset.


Bikini a fost proiectat la Paris, în 1946, provocând astfel zarvă că a fost numit după Bikini Atoll, un mic petic de la Oceanul Atlantic, unde americanii au efectuat teste atomice. A fost purtat pentru prima dată în Rio de Janeiro doi ani mai târziu, și a devenit un simbol iconic al culturii plaja Carioca. În 1962, primele flip flops au fost create în Brazilia, pe baza încălțăminte japonez, care a deschis calea pentru renumitul brand-Havaiana mondial.

Mod, Hippie și moda Grunge dominat anii '60, '70 și '80 din Vest, foarte influențate de muzica populara din timp, cum ar fi rock, disco, grunge si metal.

Fiind Rio de Janeiro acasă la o varietate de moșteniri, culturi, și subculturi, moda si tendintele dezvoltat în consecință. Stilul Carioca este celebrată pentru culorile sale luminoase și vibrante care se potrivesc climatul însorit, dar există o distincție între marcat tipurile de utilaje purtate pentru muncă și petrecere a timpului liber.


Orasul este extrem de culturale și diverse, și are mai multe curente artistice și originale care rulează pe străzile sale pline de viață. Samba, Surf și Bossa Nova sunt unele dintre genuri care dau un caracter unic de moda aici, și pot fi găsite în toate expresiile artistice care designerii locali aleg.

În timp ce diversitatea foarte mare de culori, forme, modele si desene poate parea aleatoare la un vizitator, există orientări clare și specifice pentru locuri, ocazii, și subculturi. Beach tinuta urmează reguli clare, de multe ori la fel de mult ca ambiante formale și elegant: vizitatori observa imediat nu există niciun motiv să se uite murdar la plaja.


Arta, frumusete si eleganta sunt primordial în stilul de viață Rio. Plaja și peisaje sale, activitățile și senzațiile sunt principala atractie din viața acestui oraș și locul perfect pentru aceste experiențe să se alăture este moda. Costume de baie designerii sunt un mare hit pe tot parcursul anului, pentru că produsele lor nu sunt o atracție turistică, ci un mod de viață pentru toți cetățenii.

În timpul săptămânii bărbații și femeile au tendința de a opta pentru costume, haine formale și pantofi închise. Există o anumită artă de a selecta aceste elemente având în vedere climatul cald si umed - ambele sexe tind să poarte articole de amenajare largi din țesături ușoare.

Un aspect distinct de zi cu zi și pe timp de noapte moda este faptul că atât bărbații, cât și femeile au un aspect destul de naturale. Pantaloni scurti din denim, topuri curea vrac, care curge fuste și rochii, vibrante tricouri si sandale pot fi vazute la baruri, piețe, parcuri și plaje. Make-up este de obicei destul de discret, și părul bărbaților este de obicei scurt si robust, de multe ori însoțită de un bărbierit totală sau o barba lumină cel mult.

În timp ce aspectul clasic este natural și spirit liber, în special în jurul plaje, Cariocas tind să fie curat și bine-kempt. Încălțăminte și îmbrăcăminte sunt proaspete, curate și ne-mototolită. Multe femei lăsa încuietori lor să scadă în mod natural, altele în mod regulat le-au îndreptat. De asemenea, este o practică răspândită atât pentru bărbați cât și femei, să aibă manichiură și pedichiură.

Printuri multi-culturale și stiluri, fuste și bijuterii, sunt o componentă regulată a garderobei Carioca. Există branduri populare de designer locale pentru tinerii din oraș și mai larg Brazilia - voci de pionierat în mod brazilian, de catering la oameni de toate stilurile și convingerile prin piese vibrante, proaspete și ademenitoare. Modele Rio fuziona originalitate high-end si rafinament, cu o conștientizare a nevoilor de zi cu zi ale bărbaților și femeilor brazilian.

O trăsătură a acestui oraș moda este diversitatea sa, și există ceva pentru toată lumea: de la classiest și mai prestigios să surfer regulate, Rio de Janeiro găsește o modalitate de a satisface nevoile și vă rugăm starea de spirit, și chiar conecta cu dorințele nedescoperite. Această versatilitate pot fi găsite în diferite marci, stropire cu experiențe exotice ingeniozitate si creativitate.


Industria modei de la Rio a fost în creștere în lățime și reputație în ultimii ani, și orașul găzduiește acum o varietate de targuri de moda seminale care designerii si stilisti din intreaga lume programa an în jurul lor. Orasul este, de asemenea, acasa, la importanta institutie numita "Academia Brasileira da Moda," Academia brazilian de moda.


Scena culturală bogată deține un loc pentru toate expresiile artistice și de moda face numeroase aparitii in calendarul Carioca, mai ales cu săptămâni de moda din Rio de Janeiro, care duc anual modul cu vară și de iarnă ediții. Aceste ocazii, sunt printre o vastă și puternică web de evenimente care acoperă anul și țara cu spectacole interesante. Cele mai mari nume din industria, precum și influențele cheie din străinătate, vin împreună în acest festival să uimească cu splendoarea de rochii lor de noapte, prospețimea semnăturile lor Posh și stabilite-back, și costume de baie sofisticate. În culori și pasteluri pământ, strălucea de rosu luminoase și printuri primăvară, feminitate și alura sunt adevărate stele ale spectacolului.

Stil vine în mod natural, datorită echilibrul și frumusețea naturală a femeilor din Brazilia: muzelor din viața reală în sufletul orașului. Modele Super braziliene și trend setteri moda sunt exemple de importanța interes modei Brazilia și fler femeilor sale și frumusețea. Mândriți-vă părul este una dintre marcile din acest oraș brazilian: fie că este vorba încuietori surfer lungi, sau un ondulat coama sirenă, par sanatos si lucios este devotament căutat.

Unele idei, pentru cei care nu ca obișnuiți cu umiditatea și vântul tipic partea plaja, poate fi foarte util pentru a ține pasul cu standardele aproape perfect ale localnicilor. De "explozie brazilian" indreptarea parului tehnica are multe adepți, în timp ce mai multe tendințe naturale devin la fel de populare cu idealuri pentru tratamente de înfrumusețare sănătoase, în loc de opțiuni chimice.


Shopping în Rio de Janeiro poate fi la fel de diverse ca ale orașului 160 de cartiere, 70 de plaje, baruri și infinite. Hoteluri de lux și comercial exclusivist mall-uri sunt disponibile la fel de mult ca și pe piețele incitante strada unde totul este o afacere - să nu mai vorbim târguri antice, celebrul Ipanema Hippy Târgul, sau fermecător noaptea Copacabana standuri.


O varietate de opțiuni pentru a satisface toate gusturile și bugetele sunt împrăștiate în toate raioanele, și să dea tuturor o alternativa perfecta pentru o zi ploioasă. Mall-uri mini, aproape deghizati in magazine unice, se ascundă în interiorul clădirii în fiecare colț al orașului - departe de lumina reflectoarelor, aceste centre sunt un favorit printre vânătorii de chilipiruri locale.

Deci, în cazul în care plajele, bikini, și căldura de la Rio deveni prea mult, apoi orașul are unele oportunități de cumpărături strălucitoare pentru o doză de terapie cu amănuntul. Există numeroase mall-uri, complexe comerciale, buticuri, și o mică off magazine pentru a menține cumpărători dornici fericit.


Prețurile pot varia ca vremea în vara - astfel de locație poate insemna diferenta dintre scumpe și negociere - în special pentru îmbrăcăminte, încălțăminte, arte și meserii, precum și suveniruri.


Barra Shopping este cel mai mare și cel mai popular mall din Rio - situat în cartierul de Barra da Tijuca, este aproape un oraș mic în sine, complet cu restaurante și cinematografe în apropierea centrului New York City - acasa, la mai restaurante, pub-uri, și chiar cluburi de fitness. Este, fără îndoială, locul pentru a merge pentru a face cumpărături, cu sute de magazine, repartizate pe o-km intindere 4, de la nume de mare stradă să deținute în mod independent de moda si bijuterii magazine. Nu departe în același cartier, nou venit, pe scena de cumparaturi este Posh și la modă Village Mall, afișarea numai cele mai bune dintre cele mai bune branduri de braziliene și internaționale.

De asemenea, vizează consumatorul sofisticat, este São Conrado Fashion Mall - acasa, la magazine de lux, fiecare prezentând marcile exclusiviste de designer. Cosmetic, sportive, și magazine de electronice furnizează turiștilor cu bani și cariocas cu tot ce au nevoie pentru o după-amiază de distracție. Spatiul este deschis și aerisit, iar atmosfera mai relaxat decât alte complexe comerciale. Aici, nu este neobișnuit la fața locului celebrități brazilian si modele de moda a luat cunoștință de magazine, uneori în drumul lor spre cinema locale echipat cu patru ecrane și parcare cu valet convenabil.

Pentru shopping, și în apropiere de cele mai populare zone de plajă, impresionant, Rio Sul Mall este situat convenabil în Botafogo, iar chic Shopping Leblon este chiar în inima districtului Leblon. Cu sute de magazine, o varietate de restaurante, și un cinematografe, mall-uri sunt situate în aceste aproape de multe dintre cele mai populare obiective turistice din Rio, cum ar fi munții Sugar Loaf și Corcovado.

Leblon este un cartier Posh unde să găsească restaurante, buticuri de designer și o vedere sufocant al orașului. De asemenea, este aproape de Babilonia Feira Hype, un eveniment lunar care prezintă moda, design, artiști culinare și muzică cu un subteran, atingeți semnificative și irepetabil. Expozanți oaspeți și spectacole live de la artiști viitoare sau lumea cunoscută și DJ adăuga la experiența, care este una dintre cele mai comune și anticipată de localnici dornici de a face față noilor tendințe de moda.


Moda brazilian este în continuare marcat de un sincretism estetic - un amestec de influente, identități, concepte și tendințe. Acest unic de fuziune este în mod constant îmbogățită de designeri Carioca, și poate fi găsit la evenimente high-end si magazine, mall-uri trendy comerciale, precum și la târguri de modă fermecătoare din oraș.


În plus față de zonele comerciale si mall-uri la modă că piper orașului, există, de asemenea, o serie de modă și îmbrăcăminte târguri. Una dintre cele mai sarbatorit dintre acestea este un eveniment bilunar denumit "O Cluster", care reunește rafinat și experimental de moda, muzica si gastronomie într-un conac frumos în cartierul Botafogo.

Nu este loc pentru alte târguri de moda, cum ar fi cea a avut loc în fiecare duminică în cartierul iconic de Ipanema: hippie piața Feira, care oferă vizitatorilor și localnici șanse excelente de a vedea și bucurați-vă comorile antice și se potrivesc perfect în scena retro chic de atmosfera lejer că numai Rio de Janeiro poate da, și garantat de a produce unele obiecte interesante pentru oricine este interesat de arte și meserii Carioca.

Oricine caută pentru îmbrăcăminte și încălțăminte la prețuri reduse, ar trebui să cap la centrul Centro, mai ales de-a lungul străzilor Rua Uruguaiana, Rua da Alfândega, și Rua Buenos Aires, în cazul în care mass-moda domina deschideri la strada din cartierul comercial reper numit "Saara."

Atunci când fac cumpărături pentru arta originale, Cartierul Santa Teresa este locul hangout pentru mulți artiști din Rio și mințile creative, atât de multe galerii de artă împodobesc străzile pietruite si aleile inguste. Cele cafenele, baruri, restaurante și din acest cartier fermecător oferi ajutor pentru picioarele obosite după o zi lungă de cumpărături, în timp ce câteva exemple frumoase de artă brazilian pot fi achiziționate în vecinătate - de la prețuri accesibile pentru a mai scumpe, și în mod constant unic.

Pentru mai multe elemente specializate, cum ar fi instrumente muzicale, Rua da Carioca este o stradă cu o serie de magazine muzicale în care instrumentele brazilian nativ, cum ar fi chitara Bahia, Rabecas, și Pandeiros pot fi cumpărate - toate fac suveniruri mari și prezintă pentru familia de acasă.

Cu o astfel de înțelegere fluid de tendințe, interese și explorarea de senzații și experiențe, nu este de mirare ca rezultatele creativitate Carioca la o ofertă foarte largă de materiale și tehnici, care produce, prin urmare, creații puțin probabil și rafinat în decor, bijuterii, frumusete tratează și accesorii