Stil de viață

Rio de Janeiro a devenit un pionier internaționale în angajamentul său de a exercita, Sanatate Mintala si bunastarea.


I LOVE RIO descoperă regimuri de fitness, agremente, sfaturi si tehnici, de la Carioca jogging pentru săli de sport de interior si exterior, yoga, meditație, și cele mai recente sfaturi nutritionale si tendinte. Băi și wellness, retrageri, suplimente și de îngrijire personală sunt explorate, aducând rezidenți și vizitatori de tăiere margine perspectiva asupra modului in care pentru a hrăni și de a dezvolta atat trupul cat si mintea.


Fotografii Rio de Janeiro

Sănătate, de viață în aer liber, și socializare


Stil de viață, în Rio de Janeiro este la fel de diverse ca natura care binecuvântează orașul și cât mai larg cultura că îmbogățește.

Există peste 160 de cartiere din oraș, fiecare cu propriile sale caracteristici geografice și urbane, modelarea stilul de viață al cariocas în consecință - în timp ce unele cartiere sunt acasa, la plaje spectaculoase, alte părți ale orașului au Rainforest Atlantic, arhitectura punct de reper sau parcuri oraș superb să fie mândri de.

Munti, plaje, păduri și lacuri împletesc cu diversitatea și tradițiile urmărire înapoi la populațiile indigene și se întinde pe scară largă pentru a imbratisa africane și patrimoniului european, care să permită cariocas să se bucure de oraș într-o mie de feluri.


Dincolo de imaginea de renume mondial de a-spate prevăzută și stilul de viață relaxat în aer liber, living Carioca include o gamă largă de alte aspecte ajunge adânc în rădăcinile culturale tradiționale ale populației, și în continuă expansiune și dezvoltare cu globalizarea orașului și a Braziliei.


Matrice minunat din Rio de Janeiro a peisajelor naturale și climatice fermecător cald, precum și un caracter profund sociale, atrage locuitorii să-și petreacă timpul în aer liber și descoperă frumusețea orașului și compania plăcută a altora - o declarație în sociabilitate unic și utilizatorii cariocas.

Comun pentru toate activitățile, se pune un accent clar pe socializare și adevărata bucurie a vieții și apreciere pentru toate fațetele sale, cu o înclinație certă pentru aer liber.

Ca urmare a tot ceea ce un oraș mare are de oferit, stil de viață în Rio de Janeiro include amestec de invidiat de activități în aer liber, de viață sănătos, informale și improvizate adunări sociale, practica sport, și distracțiile fermecătoare, cum ar fi pescuitul și zbor zmeu.

În aprecierea angajamentului populației cu mediul lor natural și înclinație pentru socializare, guvernul a susținut și îmbunătățit practicile de fitness din oraș prin evenimente, concursuri și crearea de spații de recreere și a resurselor.

Mai multe întreprinderi private, de asemenea, uita-te pentru a răspunde la natura activă și în aer liber de locuitori și contribuie prin oferirea de cursuri și activități pentru a îmbunătăți de fitness și de a spori abilitățile, păstrând la curent cu cele mai recente tendințe mondiale în timp ce oferindu-i un spin carioca.


Natura afectează în mod direct stilul de viata de la Rio de Janeiro - O parte impresionant din populația orașului este pasionat de interactiunea cu mediul lor natural: sortimentul unic de plaje urbane, lagune malul mării, parcuri naturale, grădini, păduri, munți și stâncoase.


Clima caldă face sport și recreare de fitness tot mai atractive și în fiecare parc și plajă se poate găsi armate de funcționare cariocas, ciclism, exercitarea și joc de sport.

Rezidenți și vizitatori ai orașului face în mod regulat excursii în sus, în dealurile care îmbogățesc marile parcuri metropolitane, cum ar fi "Parque da Tijuca" sau "Parque da Pedra Branca, de codare prin păduri și până roci să se bucure de vederi senzaționale ale orașului în jurul valorii de și mai jos.

Plimbari cu bicicleta lungi sunt luate în jurul mai multe lagune metropolitane cum ar fi celebrul "Lagoa Rodrigo de Freitas" sau de-a lungul zecilor de plaje, în timp ce inotatori, marinari și surferi popula cele două golfuri și apele oceanice.

Line pescar intinde mai coastă și fotbal, volei și exerciții de fitness se desfășoară pe porțiuni de nisip în aer liber calde.

Începând de la răsărit și continuă mult după apus, toate plajele principale din oraș sunt acasa, la oameni care își exercită sau colectarea în echipe pentru a juca și exercita - la fel de mult ca și bucurați-vă de vârstă la primele ore ale zilei, multe after-school organizații preda fotbal și volei pentru copiii de toate vârstele.

Salutând sport și exerciții de multe părți ale lumii, yoga este în prezent considerat una dintre activitățile cele mai nutritive pentru corp și minte și clasele populare pot fi găsite la săli de sport, plaje și parcuri peste Rio - Cu combinația sa de manevre fizice calificați și liniștit meditație este acum practicat chiar și pe stand-up plăci de surf plutitoare înconjurat de apă.

Adânc Conexiunea la natura, sănătate, și dorința de a se bucura pe deplin de viata a făcut astfel încât mulți navetiști de lucru ajunge la amplasarea lor birouri din tinutele sportive, care încorporează un antrenament în rutina de zi cu zi și de a face cele mai bune dintr-o necesitate.

De obicei, mulți lucrători lăsa tinute formale la locul de muncă, astfel încât nici un moment este pierdut și activități în aer liber pot fi savurate în drumul lor spre și după locul de muncă.

Vremea caldă se referă la activitățile sociale în aer liber - Cariocas de obicei se adună în aer liber, în piețe, baruri, parcuri și plaje, ceea ce le face unic deschis la noi oameni și locuri, poate fi faptul că pentru evenimente culturale sau sportive, sau pentru caracteristica week-end gratar parte a cele mai multe familii Carioca.

Aceasta afinitate cu aer liber a îngrijit o conștientizare puternică a vremii - multe cariocas sunt capabili să prezică cu precizie impresionantă dacă norii și ploaia se apropie.


Practicile de stilul de viata si culturale dezvoltat și a fuzionat în reciproc atât legătură cu natura și patrimoniu - efectul poate fi văzut în cele mai diverse moduri, în activitățile de la pescuitul de agrement și a exercitării de a se bucura de muzică și de sărbători artistice.


Heritage a modelat atât istoria orașului, și modul în care locuitorii săi se bucure de ea - muzica a fost integrat în multe aspecte ale vieții de oraș, devenind parte a sărbători religioase, concerte-city sponsorizat și spectacole live la fel de mult de zile de plajă ca aleatorii printr-un boom -box pe nisip.

Alimente proaspete este o parte vitala a stilului de viață locale - O caracteristică fermecător și de lungă durată din rutina Carioca săptămânal este de cumpărături pentru alimente la un târg local, în cazul în care clienții conectați direct cu produsul de țara lor.

Fiecare cartier are cel puțin un fruct pe săptămână și piață de legume, în cazul în care clienții de-a lungul culoarelor buiestru selectarea celor mai bune ingrediente foarte la prețuri rezonabile, degustare mostre delicioase și sunt conectati pe chat vesel cu alți localnici si comercianti.

Activități și practici de zi cu zi au fost, de asemenea, determinate și influențate de sincretismul Carioca caracteristic - Unele distracțiile datează civilizații indigene timpurii, în timp ce alte activități, obiceiuri și alimente provin din coloniști europeni și populațiile afro-braziliene.

Comunităților de pescari au existat încă înainte de colonizarea portugheză a Braziliei, în timp ce importanta arta martiala de "capoeira" și multe afilieri spirituale își au originea în tradițiile africane.

În mod similar, Rio de Janeiro are un mare bogăție de preparate din bucătăria tradițională naționale cu rădăcini într-o varietate de medii culturale.


Guvernul este angajat în mod activ în facilitarea relatie puternica cariocas "cu împrejurimile lor, și în asigurarea faptului că patrimoniul cultural este conservat - atât campanii de educare și infrastructură modernă sunt parte a eforturilor îndreptate la îmbunătățirea și promovarea unui stil de viață sănătos.


În ultimii ani, instituțiile publice au implementat o varietate de creatie de programe pentru cresterea gradului de constientizare, motivația de a promova alegeri sanatoase si pozitive stilul de viata.

Ca stil de viata este rezultatul mai multor factori concură, inclusiv consumul de alimente sănătoase, guvernul național a lansat un set de linii directoare dietetice, oferind sfaturi salvie asupra a ceea ce sa manance, cel mai bun mod de a pregăti feluri de mâncare, și cum să se bucure de cel mai bun.

Orientările avocat utilizarea de ingrediente naturale, evitarea prelucrării industriale, precum și cultivarea unei culturi culinare comună, în cazul în care familiile cumpere, găti și bucurați-vă de alimente împreună - această abordare inovatoare stil de viata legate în mod inextricabil cu dieta si stil de viață sănătos, o piatră de temelie a Carioca stil de viață.

Administrația de stat din Rio de Janeiro sponsorizează în mod curent campanii de publicitate, precum și o varietate de săli de sport în aer liber și concursuri gratuite ample și activități din oraș, subliniind gama largă de spații naturale superbe și structuri făcute de om primare pentru toți cariocas.

Impresionante trasee-city la nivel de biciclete au fost construite, precum și noi skate-parcuri, de a democratiza accesul la spațiile publice și de a promova diverse activități de fitness - cele mai multe plaje este Rio de Janeiro sunt dotate cu săli de sport mici libertatea de a folosi, în timp ce mai multe cartiere din oraș sunt acasa, la săli de sport în aer liber publice și moderne pentru persoanele în vârstă.

Adăugând la la căile de biciclete-city sponsorizat, întreprinderile private au facut biciclete publice disponibile, care pot fi închiriate și lăsat foarte usor peste Rio de Janeiro, promovarea în continuare a stil de viață activ și democratizarea spații.

Un număr de întreprinderi independente oferă cursuri și activități de grup, conștient de dorința cariocas "de a se angaja cu împrejurimile lor și împărtăși experiențele lor cu un altul.

Lectii de dans, muzica, gatesc, arte martiale și navigarea acționează ca o modalitate de a exploata într-o istorie bogată și vibrantă și adăugarea la repertoriile personale.

Oferte naturale splendid orașului, împreună cu aflux de continuă a practicilor din întreaga lume, au format o tapiserie bogată de tradiții culturale și identități; permițând o mare varietate de stiluri de viață Carioca care, în timp ce aparent diferite, toate sărbători dragostea pentru viață și importanța altora.